Blokkeren bankpassen en creditcards

Blokkeren passen en cardsHet verliezen van een bankpas of creditcard is een vervelende zaak. Om fraude te voorkomen moet het blokkeren van de passen snel plaatsvinden. In dat geval kunnen uw klanten vertrouwen op SOS International. Ons ervaren team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om meldingen van verloren of gestolen passen en creditcards aan te nemen en passen te blokkeren.

Directe hulp bij verlies of gestolen bankpas

Als uw klant een bankpas heeft verloren of als de pas gestolen is, dan is direct actie noodzakelijk om fraude te voorkomen. Het blokkeren van bankpassen moet snel en efficiĆ«nt gebeuren. Ook als het na kantoortijd is en de bank al gesloten is. SOS International weet dit. Wij verzorgen daarom 24 uur per dag de blokkering van bankpassen en creditcards. 

 

Geavanceerd blokkeringssysteem tegen fraude

Ons team maakt gebruik van een geavanceerd blokkeringssysteem. Hiermee kunnen we op elk gewenst moment bankpassen blokkeren. Op verzoek van uw klant vragen wij nieuwe passen en creditcards aan. Ook verstrekken wij in noodgevallen, bijvoorbeeld bij verblijf in het buitenland, noodgeld aan uw klant.

 

Uitgebreid systeem voor registreren en blokkeren van bankpassen 

Naast het blokkeren van passen, bieden wij ook een meer uitgebreide service. Onze SOS Personal Service biedt een breed pakket diensten: van registratie van waardevolle passen en documenten tot het verstrekken van emergency cash. Het is mogelijk om deze service volledig onder te brengen bij uw eigen label.

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciƫle team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV