Hulp bij ziekte in het buitenland

medische hulp buitenland SOS InternationalIedereen kan ziek worden in het buitenland. Vaak knapt iemand gelukkig vanzelf weer op zonder dat een bezoek aan een arts nodig is. Maar soms is medische hulp in het buitenland noodzakelijk. Bij ziekte of een ziekenhuisopname van uw klant kunt u rekenen op de alarmcentrale van SOS International. Ons medisch team zit klaar om te helpen, waar in het buitenland uw klanten ook zijn. Ze zijn 24 uur per dag verzekerd van hulp.

Ziek in het buitenland, en dan?

U wilt uiteraard dat uw klanten zo goed mogelijk geholpen worden als ze onverhoopt ziek worden in het buitenland. Een luisterend oor, contact met de hulpverlening ter plaatse, de betaling van een ziekenhuisopname; het zijn allemaal zaken die de alarmcentrale regelt en die voor uw klant belangrijk zijn. Ze hebben niet voor niets een reis- en zorgverzekering afgesloten. 

Verzekerd van professionele hulp

Dankzij het medisch team op de alarmcentrale van SOS International bent u verzekerd van professionele hulpverlening op afstand. Is bezoek aan een arts nodig? Dan verwijst ons medisch team uw klant door naar een betrouwbare arts of ziekenhuis in de buurt. Mocht ziekenhuisopname in het buitenland nodig zijn, dan regelt SOS International de betalingsgarantie en onderhoudt contact met patiënt, behandelend arts en reisgenoten. Ook organiseert het medisch team de repatriëring als dit nodig is. 

Waarom de alarmcentrale van SOS International?

  • Wereldwijd netwerk
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundige medische hulp
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

 

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciële team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV