Persoonsalarmering

persoonsalarmeringIn noodsituaties moeten senioren en minder valide mensen erop kunnen vertrouwen dat hulp direct ter plekke is als zij alarm slaan. Via persoonsalarmering kunnen zij direct onze 24-uurs hulpdienst alarmeren. De persoonsalarmering biedt ouderen en mensen die kampen met een slechte gezondheid de mogelijkheid om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Maar dan met zorg op afstand.  

Veilig wonen dankzij persoonsalarmering

Als zorginstelling weet u dat uw klanten waarde hechten aan een veilige en vertrouwde omgeving. Met name voor ouderen speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij noodsituaties moeten uw klanten er van verzekerd zijn dat zij hulp krijgen als zij alarm slaan. Met de persoonsalarmering van SOS International staat uw klant in directe verbinding met onze alarmcentrale. Uw klanten kunnen dag en nacht een beroep op ons doen. Dit geeft u en uw klanten rust en vertrouwen.  

Hoe werkt de persoonsalarmering?

De alarmcentrale van SOS International is expert in het opvolgen van alarmmeldingen. Uw klant heeft de keuze uit een alarmknop aan een halsketting of een alarmknop aan de muur. In geval van een noodsituatie slaat uw klant eenvoudig alarm met één druk op de knop. Het alarm komt binnen bij het hulpteam van SOS International. Onze professionals leggen vervolgens contact met de klant en schakelen indien nodig hulpverleners in. 

Installatie apparatuur persoonsalarmering

Voor de installatie, het beheer en het onderhoud van de alarmapparatuur werkt SOS International samen met een aantal nauwkeurig geselecteerde partners.

 

Voordelen persoonsalarmering:

  • Veilig wonen in de eigen vertrouwde omgeving
  • Alarmcentrale 24 uur per dag bereikbaar
  • Direct verbinding met onze alarmcentrale
  • Ook voor installatie, beheer en onderhoud apparatuur

 

Contact

Kantoor SOS International Amsterdam

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciële team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV