Schade in de Velsertunnel

Locatie

Netherlands
52° 27' 45.972" N, 4° 39' 14.8608" E


De heer en mevrouw Van Mameren kwamen met de schrik vrij bij een aanrijding in de Velsertunnel. Gelukkig was hulp snel ter plaatse.

‘We waren nog geen vijf minuten van huis op weg naar Heerenveen voor een paar dagen toen we bij de Velsertunnel in de file kwamen. De tunnel was door een incident afgesloten. Na een tijdje werd de tunnel vrijgegeven en kwam het verkeer weer langzaam op gang. Vlak voordat we de tunnel inreden, we reden op de rechterbaan, wilde een vrachtwagen die links van ons zat naar rechts. De chauffeur zag ons niet en raakte onze auto. Meteen gingen alle lichten in de tunnel weer op rood.

 

Hulp binnen no-time ter plaatse

De auto zat flink in elkaar. Gelukkig bleven wij zelf ongedeerd. Binnen no-time was de politie ter plaatste die ons verzocht de tunnel zo snel mogelijk te verlaten. We konden naar een parkeerplek direct na de tunnel. Daar heb ik meteen mijn verzekeraar gebeld die mij doorverwees naar de alarmcentrale. Dan is het wel heel gemakkelijk dat je een mobiele telefoon hebt waarmee je snel hulp kunt inschakelen.

Na een kort gesprekje stond nog geen vijf minuten later een bergingsauto voor onze neus die ons en onze auto naar het schadeherstelbedrijf bracht. Bij het herstelbedrijf kregen we een leenauto mee waarmee we een paar uur later alsnog naar Heerenveen zijn gegaan.

Snel en professioneel

Na de aanrijding hadden we de schrik behoorlijk in de benen. Het is dan fijn te ervaren dat hulp zo snel ter plaatse was. Het verliep allemaal heel professioneel, we zijn prima geholpen. In de 45 jaar dat ik autorijd heb ik nooit eerder een ongeluk gehad. Als er dan iets gebeurt is het fijn dat alles zo goed geregeld is ’.

Locatie

Javascript is required to view this map.