Europcar kiest voor SOS International

  • Actueel
  • Europcar kiest voor SOS International
18 maart 2021

Europcar is een groot internationaal (van oorsprong Frans) autoverhuurbedrijf dat al sinds 1949 actief is in zo’n 140 landen. Het is daarmee een van de toonaangevende spelers in de transportsector en bovendien een van de meest ‘groene bedrijven’ in de sector. Tegenwoordig is Europcar Autoverhuur onderdeel van de Spuigroep, een zogeheten multimerk-dealerorganisatie waartoe bijvoorbeeld ook de labels Multilease en Boedelbak behoren. 

De samenwerking met Europcar is op 1 maart van start gegaan. Gedurende het tender-traject groeide het vertrouwen in het dienstverleningspakket van SOS International, aldus Andreas Fuchs, Accountmanager SOS. De vasthoudendheid om samen als partners iets op te willen bouwen gaf hun veel vertrouwen en de doorslag om voor SOS International te kiezen. 

SOS International verleent mobiliteitshulp in binnen- en buitenland als voertuigen uit het Nederlandse wagenpark van Europcar te maken krijgen met pech of ongeval, waar dan ook in Europa. Maar ook buitenlands gekentekende voertuigen van Europcar laten wij niet langs de weg staan als er een beroep wordt gedaan op SOS International. Het wagenpark van Europcar is een melange van verschillende voertuigsoorten, van personenauto’s en personenbusjes tot transporters, busjes met laadkleppen en vrachtwagens.