Letsel tijdens uw reis

Waardevolle hulp op het moment dat het echt nodig is

Gewond raken bij een verkeersongeluk, een valpartij waarbij u iets breekt: het zijn vaak ingrijpende gebeurtenissen, zeker als u in het buitenland bent. Dan is het goed om te weten dat u altijd terecht kunt bij het medisch team van SOS International. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor u klaar en organiseren we wereldwijd de hulp die u nodig heeft.

020-6515151 (Bij spoed 24/7)

Zo bieden we u de beste medische zorg na een ongeval

Heeft u een spoedvraag? Neem dan contact op met SOS International via 020-6515151.

 1. Doe navraag over goede medische hulp

  De beste tips voor het vinden van een betrouwbare arts of goed ziekenhuis krijgt u vaak ter plaatse. Vraag ernaar bij de receptie van uw accommodatie of in lokale winkels. Bel bij spoed zelf een ambulance. In de meeste landen is het noodnummer 112. Komt u er niet uit, dan staat SOS International altijd voor u klaar.

 2. Meld uw hulpvraag

  Het is handig als u uw verzekeringsgegevens bij de hand heeft. Heeft u tijdens deze reis al eerder contact gehad met SOS International, meld dan uw dossiernummer (dat krijgt u meestal toegestuurd per sms).

  Meld hier uw hulpvraag
 3. Wie – wat – waar

  Vertel ons in welke situatie u zich bevindt: waar bent u, wat is er gebeurd, wat zijn uw reisplannen?

 4. Maximaal haalbare hulp

  Ons medisch team beantwoordt uw vragen en inventariseert welke zorg u nodig heeft. Omdat zij precies weten wat er praktisch en logistiek mogelijk is op de plek waar u bent en binnen de polisvoorwaarden van uw verzekering, krijgt u altijd de maximaal haalbare medische hulp.

 5. Hulp in uitvoering

  Nu we in beeld hebben wat u nodig heeft en wat er kan, gaan we alle hulp voor u regelen. We nemen contact op met de behandelend arts en we melden u zo snel mogelijk hoe en waar u terecht kunt voor goede medische zorg.

 6. Goed op de hoogte

  We blijven voortdurend met u in contact over de voortgang van de georganiseerde hulp. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.