Snel weer het water op

Van pech naar vaarplezier

Veel Nederlanders genieten van de vrijheid op het water. Op een zonnige middag of tijdens een welverdiende vakantie. Ook met uw boot kunt u te maken krijgen met pech of schade. Dan is het goed om te weten dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunt bij SOS International. Namens uw verzekeraar regelen we de hulp u die nodig heeft, waar dan ook. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer van uw boot kunt genieten!

020-6515151 (Bij spoed 24/7)

Pech of schade aan uw boot? Zo helpen we u weer het water op

 1. Meld pech of schade

  Neem contact op met SOS International. Het is handig als u uw verzekeringsgegevens en kentekenbewijs bij de hand heeft.

 2. Wie – wat – waar

  Vertel ons in welke situatie u zich bevindt: waar bent u, wat is er gebeurd, wat zijn uw reisplannen?

 3. Maximaal haalbare hulp

  Onze hulpverleners inventariseren haarscherp wat u nodig heeft om uw reis snel te kunnen vervolgen. Omdat zij precies weten wat er praktisch en logistiek mogelijk is op de plek waar u bent en binnen de polisvoorwaarden van uw verzekering, krijgt u altijd de maximaal haalbare hulp.

 4. Hulp in uitvoering

  Nu we in beeld hebben wat u nodig heeft en wat er kan binnen de polisvoorwaarden van uw verzekering, gaan we alle hulp voor u regelen. Dat kan een reparatie ter plaatse zijn om de schade of storing te verhelpen, maar ook eventueel vervangend vervoer.

 5. Goed op de hoogte

  We blijven voortdurend met u in contact over de voortgang van de georganiseerde hulp. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.