Werken bij SOS International

Wat van waarde is, moet van waarde blijven


Aangenaam dynamisch!

Onze alarmcentrale is een bijzonder dynamische omgeving en dat maakt dat elke werkdag anders is. Wij willen de beste service leveren aan mensen in onvoorziene omstandigheden en we focussen continu op nieuwe, ongekende mogelijkheden voor die ultrapersoonlijke en efficiënte service. Bij SOS International werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond noodhulpverlening. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat.

Bekijk onze vacatures
SOS International is onderdeel van CED, een organisatie die bereid is om zichzelf en de vormen van haar dienstverlening voortdurend te verbeteren. Spreken onze internationale dienstverlening, onze innovaties en de carrièremogelijkheden jou aan en wil jij hier een bijdrage aan leveren? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijced.nl . 

Werken bij SOS International

“Hij ontpopte zich tot de schadebehandelaar anno 2017”

Nico Laan kwam 2 jaar geleden bij CED binnen als trainee en belandde al snel in het CED Talent Program. “Hij ontpopte zich tot de schadebehandelaar anno 2017: proactief, meedenkend en met oog voor de mens achter de schade”.