Netwerk

De beste hulp, waar ook ter wereld

SOS International organiseert 24 uur per dag, 7 dagen per week wereldwijd de beste hulp voor mensen in onvoorziene situaties. Hoe complex ook, wij regelen het. Ook op die plekken in de wereld waar infrastructuren moeilijk zijn, de afstand tot goede medische zorg groot is en de kwaliteit van leveranciers geen vanzelfsprekendheid is. Voor de juiste hulpverlening zijn goede (internationale) partners voor zowel medische als mobiliteitshulpverlening dan ook cruciaal.

Een belofte waarmaken doe je samen
Deze belofte kunnen we alleen waarmaken dankzij ons uitgebreide en sterke netwerk van betrouwbare partners waar wij mee samenwerken, zoals ziekenhuizen, lokale alarmcentrales, pechhulp- en bergingsbedrijven, transporteurs, taxibedrijven, ambulancebedrijven en autoverhuurders. Deze partners selecteren we op basis van strenge kwaliteitscriteria, gunstige condities en innovatievermogen. Dat belonen we met goed partnership en het streven naar langdurige relaties.

Ook partner worden van SOS International?
Ons partnernetwerk mag altijd groter en innovatiever. Daarom staat onze deur altijd open voor bedrijven die medische, mobiliteits- of andere diensten leveren van hoogstaande kwaliteit. SOS heeft een trackrecord in de samenwerking met bedrijven en start-ups met innovatieve ideeën en proposities. Deze nodigen we van harte uit om contact op te nemen via ni@sosinternational.nl

IAG: samen streven naar optimale kwaliteit tegen de beste prijs
SOS International is ‘Core Partner’ van The International Assistance Group (IAG): een netwerkgroep van onafhankelijke alarmcentrales op vijf continenten. Samen werken we aan een gemeenschappelijk doel: de beste hulpverlening tegen de beste prijs. Deze aangesloten partners hebben allemaal weer hun eigen netwerk op de gebieden medisch, mobiliteit, wonen, reizen en veiligheid. Gebruik maken van elkaars partners creëert een ijzersterk netwerk waardoor wij in alle landen adequate hulp kunnen bieden tegen gunstige voorwaarden. SOS International is actief lid van de IAG, met een zetel in de Supervisory Board.

“Samen de top bereiken”

"Ik ben erg blij dat SOS International ons bedrijf heeft gekozen voor haar netwerk van 24/7 mobiliteit-dienstverleners om samen de top te bereiken" aldus Chris Müller, Bergingsbedrijf Vreugdenhil BV.