Mobility

Optimale service bij pech en schade

Mobiliteit is waardevol: het geeft uw klant de mogelijkheid om te gaan en staan waar hij wil. Of het nu gaat om de (lease)auto, motor, boot, fiets, camper of caravan. SOS International is een specialist op het gebied van mobiliteit: wereldwijd bieden we de beste schadeservice én we verzorgen de meteen de gehele schadeafhandeling. Vaak zelfs al bij het eerste telefoontje van uw klant. Zo beschermen en behouden we 24/7 de waarde van mobiliteit van uw klanten, in Nederland en daarbuiten.

Hulp bij pech en schade
Unieke alles-in-1 service
Hoge klanttevredenheid

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie

SOS International biedt 24 uur per dag acute hulp aan mensen die te maken krijgen met schade of pech onderweg, in binnen- en buitenland. Maar we gaan nog verder. Met onze unieke alles-in-1-propositie regelen we ook het afwik¬kelen, verhalen en herstellen van de schade. Alles in één integraal, klantgericht proces.

Merkenservice

Uw merk is onlosmakelijk verbonden met klantbeleving. Ook een vervelende situatie zoals pech onderweg is een uitgelezen kans om uw toegevoegde waarde te laten zien.

Lees verder

Van melding tot herstel

Het team van SOS International is gespecialiseerd in hulp bij pech en schade bij auto’s, motors, caravans en campers. Wereldwijd regelen we de beste schadeservice en verzorgen we de afhandeling.

Lees verder

Taalsupport

Als uw klant te maken krijgt met pech of schade aan zijn auto, motor, vouwwagen, camper of caravan, dan komen zij in contact met buitenlandse garagehouders en hulpverleners.

Lees verder

“Snel en adequaat”

SOS zorgt er voor dat onze verzekerden in een noodsituatie begripvol, snel en op een adequate manier geholpen worden. SOS regelt in goed overleg met onze verzekerde een veilige terugreis. Dit doet SOS met een prima service gedurende 7 dagen in de week en 24 uur per dag.