Van melding tot en met herstel

Specialisten in herstel van mobiliteit

Het team van SOS International is gespecialiseerd in hulp bij pech en schade bij auto’s, motors, caravans en campers. Wereldwijd regelen we de beste schadeservice en verzorgen we de gehele schadeafhandeling. In alle Groene Kaart-landen hebben we een uitgebreid netwerk van pechhulpverleners en beschikken wij over depots met vervangende auto’s. Daarmee helpen we klanten van verzekeraars, leasemaatschappijen, automerken en andere fleetowners snel weer op weg.

Unieke alles-in-1 service: van melding tot en met herstel
We bieden een unieke alles-in-1 service: van de melding tot en met de reparatie, in één contactmoment. Onze medewerkers hebben verstand van autotechniek en bieden zo de beste oplossing bieden bij pech en ongeval. Dat betekent dat we uw klant snel hulp en duidelijkheid geven op het moment dat het er echt toe doet. Dankzij de gezamenlijke krachten van SOS International en CED zijn we in staat om noodhulp te verlenen, direct de schade af te handelen én het herstel te regelen. Vaak zelfs al bij het eerste telefoontje!

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Hajrudin Smajilbegovic.

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Schadebehandeling

Als uw klant een schade aanmeldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Met CED Connect, het meest geavanceerde schadebehandelsysteem kunnen we uw klant direct die waardevolle duidelijkheid geven.

Lees verder

Herstel en onderhoud

Herstel en behoud van waarde staat bij ons voorop. Met een groot netwerk van herstellers en hulpdiensten zorgen we ervoor dat uw klanten zo snel mogelijk weer kunnen gaan en staan waar zij willen.

Lees verder

Schade expertise auto

Voor veel mensen is hun auto onmisbaar in het dagelijks leven. Onze diensten op het gebied van autoschade zijn er dan ook op ingericht om iedereen zo snel mogelijk weer de mobiliteit te geven die zij nodig hebben.

Lees verder