Merkenservice

Beleving als hoogste goed

Uw merk is onlosmakelijk verbonden met klantbeleving. Ook een vervelende situatie zoals pech onderweg is een uitgelezen kans om uw toegevoegde waarde te laten zien. Met excellente service creëert SOS International voor u die positieve beleving bij uw klant. Daar maken wij waar wat u uw klanten belooft: ondanks pech weer snel onderweg. Onze diensten speciaal voor klanten van leasemaatschappijen, automerken en andere fleetowners.

Altijd en overal de beste service
Onze alarmcentrale is geheel toegerust voor optimale dienstverlening uit naam van uw merk. Daarmee garandeert u uw klanten 24/7 bereikbaarheid en altijd het hoogste niveau van service.

Opvolgen van eCalls
Noodhulp en schadesturing
Digitale storingsmeldingen

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Hajrudin Smajilbegovic.

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Schadebehandeling

Als uw klant een schade aanmeldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Met CED Connect, het meest geavanceerde schadebehandelsysteem kunnen we uw klant direct die waardevolle duidelijkheid geven.

Lees verder

Herstel en onderhoud

Herstel en behoud van waarde staat bij ons voorop. Met een groot netwerk van herstellers en hulpdiensten zorgen we ervoor dat uw klanten zo snel mogelijk weer kunnen gaan en staan waar zij willen.

Lees verder

Schade expertise auto

Voor veel mensen is hun auto onmisbaar in het dagelijks leven. Onze diensten op het gebied van autoschade zijn er dan ook op ingericht om iedereen zo snel mogelijk weer de mobiliteit te geven die zij nodig hebben.

Lees verder