Taalsupport

Dubbel pech is niet nodig

Als uw klant te maken krijgt met pech of schade aan zijn auto, motor, vouwwagen, camper of caravan, dan komen zij in contact met buitenlandse garagehouders en hulpverleners. Dat zorgt nogal eens voor taalproblemen, zeker als men op de betreffende locatie geen Engels spreekt. Hoe leg je dan uit wat er aan de hand is of hoe kom je er achter wanneer de reparatie klaar is?

Praktisch en waardevol

In deze situaties kunnen wij u uw klant uitstekend bijstaan. Onze hulpverleners spreken vele talen over de hele wereld. Hierdoor kunnen zij voor uw klant vertalen of fungeren als tolk. Zo weet uw klant snel waar hij aan toe is. Een praktische service die van grote waarde is voor uw klant.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Hajrudin Smajilbegovic.

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Schadebehandeling

Als uw klant een schade aanmeldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. CED heeft met CED Connect het meest geavanceerde schadebehandelsysteem van Nederland. Hiermee kunnen we uw klant direct die waardevolle duidelijkheid geven.

Lees verder

Herstel en onderhoud

Mobiliteit is waardevol voor uw klanten. Daarom staat herstel en behoud van waarde bij ons voorop. Met een groot en sterk netwerk van herstellers en hulpdiensten zorgen we ervoor dat uw klanten zo snel mogelijk weer kunnen gaan en staan waar zij willen.

Lees verder

Schade expertise

Voor veel mensen is hun auto onmisbaar in het dagelijks leven. Onze diensten op het gebied van autoschade zijn er dan ook op ingericht om iedereen zo snel mogelijk weer de mobiliteit te geven die zij nodig hebben. Dat doen we met de meest geavanceerde systemen en de beste experts.

Lees verder