Property

Direct handelen bij waardeverlies

Een afgebroken sleutel in het slot, lekkage, of een kapotte ruit als gevolg van een (poging tot) inbraak: in deze onvoorziene situaties weten mensen vaak niet goed met wie ze contact op moeten nemen. Onze betrokken hulpverleners zijn dag en nacht bereikbaar om mensen en bedrijven direct te helpen. Met SOS International bent u er zeker van dat uw klanten op elk gewenst moment de hulp krijgen die zij nodig hebben.

Direct hulp bij schade
Unieke alles-in-1 service
Netwerk van herstelbedrijven

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie

SOS International biedt 24 uur per dag acute hulp aan mensen die geconfronteerd worden met schade aan een woning of bedrijfspand. Maar we gaan nog verder. Met onze unieke alles-in-1-propositie regelen we alles in één contactmoment: de melding, de reparatie én de schade-afhandeling. Alles in één integraal klantgericht proces.

Van noodhulp tot en met herstel

Een unieke alles-in-1 service voor als uw klant schade heeft aan zijn huis of bedrijfspand.

Lees verder

Bereikbaarheidsdienst

U wilt uw klanten 24 uur per dag service bieden bij storing of schade aan hun woning? Schakel dan de Service Meldkamer van SOS International in.

Lees verder

Regres

Bij geïntegreerde noodhulp, schadebehandeling en herstel kijken we ook meteen of gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij.

Lees verder