Regres

Kansen zien én uitvoeren

Bij geïntegreerde noodhulp, schadebehandeling en herstel kijken we ook meteen of gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij. In nauwe samenwerking met CED detecteert SOS International kansen voor regres en zorgt ervoor dat deze kosten ook daadwerkelijk teruggevorderd worden.

Succesvol regres
Als full-service dienstverlener heeft CED regres geïntegreerd in haar proces van schadebehandeling. Dat betekent dat we automatisch kijken of er mogelijkheden zijn om de gemaakte kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Bij binnenlandse claims, maar ook bij (voertuig-)schade in het buitenland zijn we succesvol met regres. Uiteraard voeren we dan ook namens u regres.

Effectieve regresvoering
In binnen- en buitenland
Regresdetectie

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Ruud Klabbers

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Schadebehandeling

Als uw klant een schade meldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. CED heeft met CED Connect het meest geavanceerde schadebehandelsysteem van Nederland. Hiermee kunnen we uw klant direct die waardevolle duidelijkheid geven.

Lees verder

Herstel en onderhoud

CED beschikt over het grootste landelijke netwerk van professionele herstellers en onderhoudsbedrijven. Een uniek concept van uitmuntende en persoonlijke service gecombineerd met sterke kostenbeheersing.

Lees verder

Schade verhalen

Waardevol claims management betekent ook: kijken of gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij. CED detecteert kansen voor regres en zorgt ervoor dat deze kosten ook daadwerkelijk teruggevorderd worden.

Lees verder