Internationale (letsel-)schadebehandeling

Beleving als hoogste goed

Voertuig- en letselschade in het buitenland is vaak extra complex. Elk land vraagt om een eigen, unieke werkwijze. Dat lukt alleen met een internationale organisatie, een groot en betrouwbaar partnernetwerk, juridische kennis en meertalige medewerkers. Samen met CED heeft SOS International dat allemaal in huis. Samen leveren we sterke internationale dienstverlening.

Dé partner in internationale letselschadebehandeling
Onze werkwijze is transparant, consistent en betrouwbaar: u bent gedurende het gehele proces op de hoogte van de status van de claim. Met 14 eigen kantoren in Europa en een netwerk van 28 internationale partners is CED dé business partner voor het afhandelen van Groene Kaart schades. Niet voor niets is CED correspondent in de belangrijkste Europese landen voor meer dan 150 Nederlandse en buitenlandse verzekeraars.

Sterk internationaal netwerk
Transparante werkwijze
Letselschadeproces uitbesteed

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Hajrudin Smajilbegovic.

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Letselschadebehandeling

Als uw klant u nodig heeft, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Bij letselschade is niet alleen de vitaliteit aangetast, maar krijgt iemand ook te maken met een ingewikkeld proces.

Lees verder

Letselschade expertise

Bij ziekte en letsel staat bij ons één ding voorop: ervoor zorgen dat iemand zijn of haar leven weer kan hervatten. De situaties zijn vaak complex en dat vraagt om gespecialiseerde professionals.

Lees verder

Herstelcoaching

Bij een letselschadeproces komt vitaliteit vaak ernstig in het geding. Met herstelcoaching heeft CED een uniek concept ontwikkeld om uw klant te begeleiden in een proces van vooruitgang.

Lees verder