Noodhulpverlening

Wereldwijd de beste ondersteuning bij ziekte en letsel

Met SOS International staan uw klanten u er nooit alleen voor als zij ziek zijn in het buitenland of daar te maken krijgen met een ongeval. Wij helpen hen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij het beantwoorden van uw medische vragen, het vinden van een betrouwbare arts of ziekenhuis in de buurt en we organiseren de hulp die nodig is, waar ook ter wereld. Omdat zij precies weten wat er praktisch en logistiek mogelijk is op de plek waar uw klant zich bevindt en binnen de polisvoorwaarden van uw verzekering, krijgt uw klant altijd de maximaal haalbare hulp.

Als uw klant snel naar huis moet
Het kan voorkomen dat uw klant zijn reis of vakantie onverhoopt eerder af moet breken. Omdat er behoefte is aan Nederlandse medische zorg of vanwege ernstige familieomstandigheden. Het team van SOS International regelt alles voor een spoedige terugkeer naar huis. Waar nodig en mogelijk zetten we speciaal uitgeruste ambulancevliegtuigen in, met aan boord alle benodigde medische voorzieningen en goed getrainde artsen en verpleegkundigen.

Repatriëring na overlijden
Als uw klant of een van de familieleden of reisgenoten komt te overlijden in het buitenland, dan is dat heel ingrijpend. Bij SOS International weten we hoe we uw klant moeten ondersteunen bij de repatriëring van een overleden familielid of reisgenoot. Ook als het gaat om de – vaak bijzonder ingewikkelde - administratieve procedures in het betreffende land. Met SOS International biedt u professionele en persoonlijke hulp op het moment dat het er echt toe doet.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Hajrudin Smajilbegovic.

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Letselschadebehandeling

Als uw klant u nodig heeft vanwege ziekte of een ongeval, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Bij letselschade is niet alleen de vitaliteit aangetast, maar krijgt iemand ook te maken met een ingewikkeld letselschadeproces.

Lees verder

Letselschade expertise

Bij ziekte en letsel staat bij ons één ding voorop: ervoor zorgen dat iemand zijn of haar leven weer zo goed mogelijk kan hervatten. De situaties zijn vaak complex en dat vraagt om gespecialiseerde professionals.

Lees verder

Internationaal

Ook internationaal beschermt en behoudt CED de waarde van vitaliteit voor mensen. Met 14 kantoren in Europa en een netwerk van internationale partners is CED dé partner voor het afhandelen van Groene Kaart schades.

Lees verder