Reis- en zorgregres

Kansen zien én uitvoeren

Waardevolle (letsel)schadebehandeling betekent ook: kijken of de gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij. In nauwe samenwerking met CED detecteert SOS International kansen voor regres en zorgt ervoor dat deze kosten ook daadwerkelijk teruggevorderd worden.

Succesvol in binnen- en buitenland
Als full-service dienstverlener heeft CED regres geïntegreerd in haar proces van letselschadebehandeling. Dat betekent dat we automatisch kijken of er mogelijkheden zijn om de gemaakte kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Bij binnenlandse claims, maar ook bij letselschade in het buitenland zijn we succesvol met regres. Uiteraard voeren we dan ook namens u regres. Dit kan tijdens het hulpverleningsproces of de schadebehandeling, maar ook achteraf waar we met behulp van artificial intelligence en business ruling automatisch verhaalmogelijkheden detecteren.

Regresdetectie
In binnen- en buitenland
Effectieve regresvoering

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Robert Kozijn.

Stuur een e-mail

Gerelateerde diensten

SOS International biedt u een unieke alles-in-één propositie.

Letselschadebehandeling

Als uw klant u nodig heeft vanwege ziekte of een ongeval, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Bij letselschade is niet alleen de vitaliteit aangetast, maar krijgt iemand ook te maken met een ingewikkeld letselschadeproces.

Lees verder

Letselschade expertise

Bij ziekte en letsel staat bij ons één ding voorop: ervoor zorgen dat iemand zijn of haar leven weer zo goed mogelijk kan hervatten. De situaties zijn vaak complex en dat vraagt om gespecialiseerde professionals.

Lees verder

Letselschade verhalen

Waardevolle letselschadebehandeling betekent ook: kijken of de gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij. CED detecteert kansen voor regres en zorgt voor terugvordering.

Lees verder